side_banner

nyheder

Supermarkedsproduktpromovering er uadskillelig fra den udsøgte udstilling af produkter, og efterspørgslen efter mad- og drikkevarehylder er også stigende, let og bekvem, nem at bære, generelt brugt isupermarked produkt display, udstilling, supermarkedsfremstød, udendørs udstillingsaktiviteter osv.

sredg (1)

Udstillingsstand kan opdeles i: standardtype og økonomisk type.

Standard displayramme, skærmen bruger generelt fotospraymaling eller højlysfilm, denne hylde har ikke en kompleks monteringsproces, så længe et simpelt billede og hængepunkt kan være.

sredg (2)

Økonomisk displayramme: skærmen er generelt lavet af silketryk, som er integreret og ikke skal installeres og samles.Desuden kan vinklen og beslaget justeres efter ønske.Den er fleksibel og foranderlig, med lille volumen og mange stilarter.

sredg (3)

Udstillingsstandens karakteristika: Først og fremmest kan du mærke, at designet er enkelt, bekvemt at transportere, lettere at opbevare og lette, og installationen er forholdsvis enkel.Det kan betragtes som økonomisk og anvendeligt.Det kan gøre en mere iøjnefaldende reklamefunktion for en vare.Displaystativet er relativt let og ikke særlig tungt, så det giver også mange fordele. Det er meget praktisk at installere et komplet displaystativ på mindre end et minut.


Indlægstid: Jul-10-2023